Beoordelingen van De Tramhalte Venlo-Blerick

Recente recensies van De Tramhalte Venlo-Blerick

5 sterren na 105 reviews

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit goed ,bezorging op het afgesproken tijdstip netjes verzorgd

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik woon in dezelfde straat als de Tramhalte. Ondanks dat was het merendeel van het eten koud. Eerste waar we aan begonnen met eten was de soep. Deze was zeer lauw. Doordat het eten koud was, was het niet lekker. Dit doen wij niet nog een keer. Zonde van de kadobon.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en.met een prima service en netjes verzorgd. 👍

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Absolute aanrader!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas een friet te weinig ontvangen. 3 friet besteld en maar 2 porties ontvangen

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed gelabeld, fijne bakje, poke bowl was tegenvaller, burger mwuah

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker maar koud. Het was 3 minuten rijden naar huis dus daar kan het niet aan liggen.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker! Kleine tip: opwarminstructie toevoegen.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het heeft allemaal goed gesmaakt... Alleen hadden we 2x zoete aardappel frietjes gekregen terwijl we 1x gewone frietjes hadden aangevinkt.. En er was een bakje bij met alleen groene blaadjes/sla waarschijnlijk van de rundercarpattio want die hebben we ook gemist

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten :) Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service en kwaliteit prijs prima erg goed verzorgd! Aanrader

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, alles was net zo lekker als gebeten daar. Wij blijvend bestellen zolang we niet bij jullie kunnen eten.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk alleen sommige producten, zoals pasteitje, chips als afwerking dat wordt zacht..... Mj was evengoed lekker!!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt top! Lekker en goed warm!! Morgen bestel ik weer

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend lekker gegeten! We blijven alleen met één vraag achter hadden we geluk of juist pech met in één bakje 3 bier bitterballen en in het andere bakje maar 2?

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed verpakt, bezorging op tijd en bovenal héérlijk eten!!! Zeker voor herhaling vatbaar!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was 3 kwartier te laat

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en goede service!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten, geen enkel gerecht dat 'minder lekker' was!

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden bijna alle voorgerechtjes en hoofdgerechten lekker. We waren positief verrast door de malsheid van de bief en de steak. Nagerechtjes vielen wat tegen. Worteltaart leek oudbakken en cheesecake was echt niet lekker. We twijfelen zelfs of die nog wel goed was. Al met al waren we aangenaam verrast en hebben we lekker gegeten.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is een leuke afwisseling om ook thuis tapas-gerechtjes te kunnen eten. Ook de mogelijkheid van bezorging is fijn. Doordat ik een kortingscode voor € 5,- toegestuurd kreeg, zijn we over de streep getrokken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen gaat makkelijk en het betalen ook, mensen heel vriendelijk en correct ,we hebben nu voor de 2de keer besteld en ik zou het weer doen.De bakjes zien er klein uit maar is echt voldoende en lekker. tot de volgende keer. gr ,Carol van Hugten

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top! Was lekker en namen contact op toen ze later kwamen. Netjes

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, prima verzorgd en ruim voldoende 👌🏼👌🏼

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was op de afgesproken tijd klaar en het was goed verzorgd en erg lekker Zeker voor herhaling vatbaar😃

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten !

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De rit naar Panningen was net te lang waardoor de gerechten toch wat erg afgekoeld waren..Verder was het allemaal heerlijk.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was zoals altijd weer heerlijk. Wel was men vergeten de extra bestelde carpaccio er bij te doen.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allereerst hebben we heerlijk gegeten, dat staat bovenaan. We misten alleen een paar dingen; de aardappelchips (bij de pepersteak) , de kruidenaioli (bij de groentekroketjes) en de 2 snoepzakjes. Er waren geen kidsboxen omdat die op waren, maar daarvoor kregen we 2 pinchos, heel netjes. We hebben ervan genoten!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

heel erg lekker eten. Alleen jammer dat de frietjes slap waren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere tapa's.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer super lekker gegeten. Dank je wel allemaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een verfrissende take-away ervaring! Jullie leveren puik werk :)

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoewel laat besteld , was de bestelling keurig op tijd. De gerechten waren prima verzorgd en is voor herhaling vatbaar. De krokante gerechten waren minder krokant als vers, maar dit is begrijpelijk ivm verpakking.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd erg lekker. Jammer dat de crème brulee ontbreekt op de bezorgkaart, maar genoeg alternatieven. Bedankt voor de pincho's van het huis, waren ook erg lekker! Succes in deze lastige maanden!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super Erg lekkere attentie erbij!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

In een woord: heerlijk! We hebben genoten van de verrassende gerechtjes.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker. Heel mooi in allemaal bakjes, en in de oven bleef het goed warm. Een aanrader, heerlijk gegeten!!! (dank je wel voor het "me buiten opwachten", toen ik het niet kon vinden)

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bedankt voor weer een mega lekker diner. Ook thuis smaakt het geweldig. We hopen dat we weer snel op locatie van jullie eten mogen genieten. Ga vooral zo door!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon top

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker. Goed verzorgt Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is goed verzorgd.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer smaakvol goed verzorgd en vooral verse producten. Zeer zeker aanrader.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed verzorgd! Netjes op tijd klaar.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles helemaal in orde en op de bestelde tijd klaar.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

In coronatijd enkele tapasboxen besteld om af te halen. Gerechtjes stuk voor stuk goed van smaak. Heel lekker allemaal. Zeker voor herhaling vatbaar

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was niet warm.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd stond de bezorger voor de deur met ook nog een flesje wijn als extraatje! We hebben echt genoten van de heerlijke gerechtjes. Perfect ingepakt, zodat alles nog goed op temperatuur was. Echt voor herhaling vatbaar!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service! Lekker eten! Behulpzaam personeel

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We zijn eigenlijk nieteens echte uiteters. Maarja Corona gooit roet in het eten... Dus wij hebben besloten iedere week bij een restaurant te bestellen. Ff Google en toen kwamen we uit bij de tramhalte. Vanalles besteld, en dan maar thuis uit eten. Heel de tafel vol met allemaal bakjes met lekkers. Het een nog lekkerder dan het ander, het was lekker, nee wacht... Het was heerlijk!!! We hebben genoten!!!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker! Alleen de frieten waren slap en niks knapperigs meer aan.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, prima verzorgd en op tijd geleverd. Aanrader👍

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Het duurde wat langer voordat het klaar was, maar dit is netjes opgelost. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn vader’s 80e verjaardag apart in 2 dagen moeten vieren. Mijn ouders hadden gisteren zo genoten van het heerlijke eten, dat zij besloten om vandaag voor ons ook bij jullie te bestellen. Het was echt heel lekker en box 1 was ook ruim voldoende. Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

was lekker,mag alleen warmer zijn. Maar begrijp dat dit moeilijk is i.v.m afstand.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het zag er allemaal netjes en lekker uit. Het eten bleef helaas niet lang genoeg warm, dus we moesten snel eten. De frietjes die we als extra bijgerecht besteld hadden zaten er niet bij

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service en wederom heerlijk gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was netjes en verzorgd in bakjes gedaan. Het smaakte heerlijk. Alleen had ik ook nog broodjes erbij maar die waren hard en helemaal droog. Dat was minder helaas.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten 1ste keer afgehaald Genoeg en goed warm! Aanrader!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel goed en lekker eten. Het was een grote bestelling die ik kwam afhalen. De bezorger die toevallig terugkwam van een bezorging heeft meegelopen naar mijn auto en meegeholpen het eten te dragen. Zeer klantvriendelijk.

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker, goed op temperatuur, op tijd klaar, voldoende

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de 1e keer hier wat afgehaald, het was heerlijk! Gaan we zeker vaker gebruik van maken en is een aanrader voor iedereen.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker, beter dan in het begin bij het afhalen. Top

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

super snel geleverd heerlijk eten

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten!! Wij zijn om :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Vooropgesteld: Het eten was lekker. We hadden afhaal-eten besteld, want "De Tramhalte" bezorgt niet meer in Maabree: minpunt. Besteld om af te halen om 18.30, kregen een bevestiging dat het eten om 18.45 klaar was: dat kan, geen probleem. Echter toen we aankwamen was het eten niet klaar, ondanks dat er in de zaak verder niets te doen was. Geen klanten en het personeel stond zich zichtbaar te vervelen. Bij (nogmaals) navragen bleek een communicatiefout bij de Tramhalte de oorzaak van de vertraging (gewoon vergeten?) te zijn: minpunt. En tenslotte: bij thuiskomst bleek een van de gerechten (de gemengde salade) niet geleverd te zijn: minpunt. Deze keer geen goede beurt van "De Tramhalte".

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service, heerlijk eten!

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, de producten waren erg goed bereid. We waren met zijn zessen, niet alle bakjes waren gestikkerd, dus dat was even gissen. Een groot gedeelte van de bestelling hadden we niet mee gekregen, dit bent u snel komen brengen, met een fles wijn, super geregeld. Al met al zeker een aanrader.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was eigenlijk te koud dit keer, toen wij voor het eerst bestelden was het juist mooi op temperatuur. Toevallig hadden wij veel spiertjes in het vlees, dus dat was gewoon pech. Natuurlijk ga ik weer eens naar het restaurant, leuker dan bestellen. Iedereen doet haar best deze tijd der pandemie, goed meegedaan!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Smaak was geweldig! Bestellen ging makkelijk en bij afhalen wordt alles vanuit de pan in de bakjes gedaan! Overal staat op wat het is (mocht je niet meer weten wat je besteld hebt of hoe vlees of vis eruit ziet,...). Zo is het bij thuiskomst nog goed warm, en pak je meteen datgene waar je mee wil beginnen. Je mist alleen de sfeer en de tijd dat je lekker tussen de gangen door wat kan drinken. Nu staan alle gerechtjes meteen allemaal voor je neus en ben je snel aan het eten om te zorgen dat het niet koud wordt,... Maar dat is het enige wat jammer is, verder is het natuurlijk wel bewust gedaan om de Tramhalte te steunen en te zorgen dat we straks weer in het restaurant kunnen zitten!!! Tot snel!!!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goed warm. Bezorging was alleen ruim een half uur te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De tapas box zag er goed verzorgd uit. Heerlijke hapjes en meerdan voldoende. Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Wanneer jullie open zijn komen we zeker een keer eten.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Eten is heerlijk. Nu voor het eerst thuis laten bezorgen ook dit was top; stipt op tijd, warm en goede portie grote. Voor herhaling vatbaar!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Service was meer dan uitmuntend. Had vooraf besteld en met meegeven was de bestelling niet helemaal compleet, maar dit is ruimschoots goedgemaakt door goede service en snel handelen van de staf. En het eten was verrukkelijk

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super gegeten! Zag er stuk voor stuk top uit. Gaan we zeker weer een keer doen. Een echte aanrader!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het afhalen tijdens de corona was een succes. Het was warm, lekker en genoeg.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten snel bezorgd en altijd super lekker

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst online (en mét bezorgen) bij "De Tramhalte"besteld. Zowel het eten als de bezorging is prima bevallen. Compliment! Wel zou het handig zijn om 24/7 te kunnen bestellen, dat is nu volgens mij alleen mogelijk als "De Tramhalte" daadwerkelijk geopend is.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was helaas bijna een half uur te laat, en het eten was koud. We hebben het opgewarmd in de magnetron en het smaakte goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Verse ingrediënten, goede kwaliteit, goed klaargemaakt, goed op smaak. Kruiden op de frites vonden wij niet nodig.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Toch het gevoel van lekker uit eten gehad in corona tijd. De gerechtjes waren stuk voor stuk heerlijk!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service en heerlijk gegeten. Vaak is eten afhalen en thuis eten toch net wat minder als in het restaurant zelf eten. Maar het was heerlijk, goed, duidelijk verpakt en alles was nog lekker warm! Echte aanrader

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit: 8 Presentatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8 Smaak: 8 Hoeveelheid bijlagen bij de gerechten: 6 Totaalscore: 8- (Bestelsite soms moeiijk bereikbaar!)

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten en bedankt voor de geweldige oplossing.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, was nog goed warm en vol van smaak!

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De keuze die wij gemaakt hadden voor de hapjes in box 1 was goed. De hapjes waren goed van smaak en zagen er verzorgd uit. Dus zeker nog een keer voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker, goed, voldoende, keurig verpakt, niets op aan te merken!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er is op uw site geen mogelijkheid een andere bezorgdatum te kiezen dan de besteldag zelf! Ik wilde mijn bestelling eigenlijk komende zondag hebben, vond echter geen keuzedatum en heb het vergeten als opmerking te plaats en. Zeker mijn eigen fout, maar u kunt uw site op dit punt wellicht verbeteren.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk thuis gegeten! Porties zijn echt meer dan genoeg, we zaten lekker vol. Super lief er nog een snoepzakje bij gedaan voor onze dochter.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De koude gerechten waren heerlijk De warme gerechten niet heel warm .had voor 17.30 besteld en om 18.30 kwam het eten . Helaas was er ook wat fout gegaan met bezorgen waardoor alle koude voorgerechten er niet bij zaten . Dit werd na gebracht maar was fijner geweest als het direct erbij had gezeten. Helaas miste we brood met kruideboter daarna nog . We hadden 4 xcheesecake maar die was geschift echt niet lekker. Hiervoor heb ik maar niet meer gebeld. Het is een lastige tijd voor de horeca dus hebben we het eens geprobeerd. Ik moet eerlijk zeggen dat het thuis eten bij lange na niet in de buurt komt van het heerlijke eten bij jullie in het restaurant. Dit komt misschien ook door hoe het verliep. Hopelijk kunnen we snel weer op jullie locatie eten. Ik wil zeker niet klagen maar wil het wel doorgeven aan jullie zodat dit niet bij andere mensen gebeurt. Wij hadden een bestelling van €130 Dus daar verwacht je dan ook wel service voor. Ik moet dan ook eerlijk zeggen dat ik niet wee

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had de tapas afgehaald deze keer. Het was allemaal even lekker...De garnaaltjes, champignons, bief en de frieten. Ook de bediening was prima!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Enig klein min puntje, wij vonden alleen de isolatie verpakking iets te weinig, wij wonen in Reuver. Maar komende zondag zullen wij zeker een bestelling doen, Gr Wiel Jaspers

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker . Maar gezien de prijs zouden de porties iets groter mogen zijn. Volgende keer vragen we om dezelfde gerechten in een bakje te doen. Dat scheelt verpakkingsmateriaal. We doen thuis toch alles nog in schalen om op tafel te zetten.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker snel geleverd en veel keuze

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes verpakt, goed heet en qua portie meer dan genoeg! Helemaal top!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk. Gerechten voor volwassenen waren groter dan verwacht. Bij het kindermenu had wat meer kibbeling gemogen. Verder zeker voor herhaling vatbaar!