Beoordelingen van De Tramhalte Venlo-Blerick

Recente recensies van De Tramhalte Venlo-Blerick

5 sterren na 27 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Wanneer jullie open zijn komen we zeker een keer eten.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Eten is heerlijk. Nu voor het eerst thuis laten bezorgen ook dit was top; stipt op tijd, warm en goede portie grote. Voor herhaling vatbaar!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Service was meer dan uitmuntend. Had vooraf besteld en met meegeven was de bestelling niet helemaal compleet, maar dit is ruimschoots goedgemaakt door goede service en snel handelen van de staf. En het eten was verrukkelijk

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super gegeten! Zag er stuk voor stuk top uit. Gaan we zeker weer een keer doen. Een echte aanrader!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het afhalen tijdens de corona was een succes. Het was warm, lekker en genoeg.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten snel bezorgd en altijd super lekker

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst online (en mét bezorgen) bij "De Tramhalte"besteld. Zowel het eten als de bezorging is prima bevallen. Compliment! Wel zou het handig zijn om 24/7 te kunnen bestellen, dat is nu volgens mij alleen mogelijk als "De Tramhalte" daadwerkelijk geopend is.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was helaas bijna een half uur te laat, en het eten was koud. We hebben het opgewarmd in de magnetron en het smaakte goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Verse ingrediënten, goede kwaliteit, goed klaargemaakt, goed op smaak. Kruiden op de frites vonden wij niet nodig.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Toch het gevoel van lekker uit eten gehad in corona tijd. De gerechtjes waren stuk voor stuk heerlijk!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service en heerlijk gegeten. Vaak is eten afhalen en thuis eten toch net wat minder als in het restaurant zelf eten. Maar het was heerlijk, goed, duidelijk verpakt en alles was nog lekker warm! Echte aanrader

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit: 8 Presentatie: 8 Prijs/kwaliteit: 8 Smaak: 8 Hoeveelheid bijlagen bij de gerechten: 6 Totaalscore: 8- (Bestelsite soms moeiijk bereikbaar!)

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten en bedankt voor de geweldige oplossing.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, was nog goed warm en vol van smaak!

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De keuze die wij gemaakt hadden voor de hapjes in box 1 was goed. De hapjes waren goed van smaak en zagen er verzorgd uit. Dus zeker nog een keer voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker, goed, voldoende, keurig verpakt, niets op aan te merken!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er is op uw site geen mogelijkheid een andere bezorgdatum te kiezen dan de besteldag zelf! Ik wilde mijn bestelling eigenlijk komende zondag hebben, vond echter geen keuzedatum en heb het vergeten als opmerking te plaats en. Zeker mijn eigen fout, maar u kunt uw site op dit punt wellicht verbeteren.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk thuis gegeten! Porties zijn echt meer dan genoeg, we zaten lekker vol. Super lief er nog een snoepzakje bij gedaan voor onze dochter.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De koude gerechten waren heerlijk De warme gerechten niet heel warm .had voor 17.30 besteld en om 18.30 kwam het eten . Helaas was er ook wat fout gegaan met bezorgen waardoor alle koude voorgerechten er niet bij zaten . Dit werd na gebracht maar was fijner geweest als het direct erbij had gezeten. Helaas miste we brood met kruideboter daarna nog . We hadden 4 xcheesecake maar die was geschift echt niet lekker. Hiervoor heb ik maar niet meer gebeld. Het is een lastige tijd voor de horeca dus hebben we het eens geprobeerd. Ik moet eerlijk zeggen dat het thuis eten bij lange na niet in de buurt komt van het heerlijke eten bij jullie in het restaurant. Dit komt misschien ook door hoe het verliep. Hopelijk kunnen we snel weer op jullie locatie eten. Ik wil zeker niet klagen maar wil het wel doorgeven aan jullie zodat dit niet bij andere mensen gebeurt. Wij hadden een bestelling van €130 Dus daar verwacht je dan ook wel service voor. Ik moet dan ook eerlijk zeggen dat ik niet wee

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had de tapas afgehaald deze keer. Het was allemaal even lekker...De garnaaltjes, champignons, bief en de frieten. Ook de bediening was prima!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Enig klein min puntje, wij vonden alleen de isolatie verpakking iets te weinig, wij wonen in Reuver. Maar komende zondag zullen wij zeker een bestelling doen, Gr Wiel Jaspers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker . Maar gezien de prijs zouden de porties iets groter mogen zijn. Volgende keer vragen we om dezelfde gerechten in een bakje te doen. Dat scheelt verpakkingsmateriaal. We doen thuis toch alles nog in schalen om op tafel te zetten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker snel geleverd en veel keuze

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes verpakt, goed heet en qua portie meer dan genoeg! Helemaal top!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk. Gerechten voor volwassenen waren groter dan verwacht. Bij het kindermenu had wat meer kibbeling gemogen. Verder zeker voor herhaling vatbaar!